En bestyrelse med iværksættererfaring

The Company Group består af en bestyrelse, hvor alle individuelle medlemmer har deres forskellige baggrund, kompetencer og netværk. Fælles for dem alle er imidlertid lysten til at bygge, udvikle og se ting vokse, og det er vores passion for netop det, der gør os til en god sparringspartner for dig.

Herunder kan du se vores bestyrelse og blive klogere på hvilke erfaringer og kompetencer du kan drage nytte af som en del af The Company Group.

Netværk

Alle medlemmer af The Company Groups bestyrelse bruger meget tid på at netværke og føler alle at deres netværk er med til at give dem værdi i hverdagen. At have et bredt netværk som spænder over mange forskellige brancher, samfundslag og geografiske områder er en kæmpe fordel, hvis man skal drive en virksomhed. Man vil uden tvivl få brug for kompetencer, som man ikke selv har, men ved at bruge sit netværk kan man nå langt og få svar på de fleste spørgsmål fra eksperter på området.

Derfor er det også vigtigt, at du, som en del af The Company Group, deler dit netværk med gruppen og drager nytte af vores netværk.

Indsend din forretningsidé

Bo B. Klemmensen
Bestyrelsesformand


Nick Pallesen
Bestyrelsesmedlem


Simon Agger
Adm. direktør / CEO
sag@thecompanygroup.dk
40458222

Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Whistleblower Service
CVR: DK33052766