Fællesskab for servicevirksomheder

The Company Group er en gruppe af virksomheder, der specialiserer sig inden for forskellige tjenester, hver med deres egne unikke værdier og ekspertise. Med fokus på fleksibilitet, nærvær, passion og professionalisme stræber vores gruppe efter at opfylde alle dine forretningsbehov effektivt og ansvarligt.

 

Passion for den gode service

The Company Group huser i dag The Call Company, The Cleaning Company, The Food Company og The Startup Company. Disse virksomheder bliver alle drevet med passion for den gode service og vi står derfor stærkt som en samlet gruppe, der kan levere en bred vifte af serviceprodukter.

Samtidig har vi på denne måde også mulighed for at dele vores services med hinanden og dermed bruge vores tid på det, vi hver især mestrer.

 Læs mere om hele vores familie her.

 

Vil du være med?

Har du en virksomhed, der ligesom os har fokus på den gode service og relation til kunden, så kan I måske blive en del af fællesskabet. Som en del af The Company Group bliver I en del af et let genkedeligt brand og får mulighed for at tage del i vores shared services og eksisterende kundebase. Indsend din forretningsidé eller kontakt direktør Simon Agger og hør mere om muligheden for et samarbejde med os.

Indsend din forretningsidé

Kontakt Simon for at høre mere

Simon Agger
Adm. direktør / CEO
sag@thecompanygroup.dk
40458222

Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Whistleblower Service
CVR: DK33052766