The Company Group er en familie

Det er muligvis sat lidt på spidsen, men det er ikke desto mindre det, vi tilstræber. Med familie mener vi en gruppe af forskellige individer, der kan anerkende de samme værdier, der kan se den samme klare fordel i at arbejde sammen, og som vil gøre en ekstra indsats for hinanden. Kort sagt – en familie.

Vores mantra

Chancerne for succes som virksomhed afhænger i høj grad af et sundt værdisæt. Det er imidlertid svært at formulere et værdisæt, der potentielt skal kunne favne samtlige brancher i verden. Derfor har The Company Group i stedet mejslet et fælles mantra for alle nuværende og fremtidige forretningsområder:

Service er i fokus. Vi skal altid sikre et højt serviceniveau, når det fastsættes, hvilke værdier, der skal drive en virksomhed i The Company Group. Vi skal huske, at det ikke bare er kunder, der har krav på god service – det har medarbejderne i en virksomhed så sandelig også. Vi skal lade medarbejdere såvel som kunder vide, at vi oprigtigt gerne vil have at de skal føle sig hjemme, godt behandlet og godt serviceret. Servicen skal leveres med ”feeling”, og vi skal ikke agere, med mindre det tjener et højere formål. Vi skal hjælpe og inspirere, når der bliver spurgt, være klar til at gribe, når der slingres, og først og fremmest assistere, støtte og heppe.

 

Tag på en virtuel rundvisning i vores hus

Kontakt Simon for at høre mere

Simon Agger
Adm. direktør / CEO
sag@thecompanygroup.dk
40458222

Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Whistleblower Service
CVR: DK33052766