Tidligere virksomheder

 

The Job Company
Selskabet blev stiftet i 2012 for at etablere og drive konceptet – en jobportal for studerende. Dette blev således til studiejob-danmark.dk Portalen samt koncept blev solgt videre til jobportalen ungarbejde.dk. The Job Company har siden arbejdet med vikarforretning, men ligger pt. i mere eller mindre i dvale som selskab.

The Phone Company
Selskabet blev stiftet i 2014 for at at etablere og drive mobilselskabet ViMobil, der var tænkt som en indsamlingskanal for landets NGO’er og foreninger. Konceptet var, at de midler der traditionelt gik til markedsføring skulle gå direkte videre til en god sag, man selv valgte. Selskabet havde ca. 2.500 abonnenter, da det blev solgt til et stort teleselskab, der desværre ikke fortsatte konceptet.

The App Company
Selskabet blev etableret i år 2017 med henblik på at starte, udvikle og drive App konceptet ”Friendit” der har en social profil, herunder CSR og donationsaspekter. Desværre lykkedes det ikke at få foreningerne og NGO’erne til at benytte den mulige indtægtskilde, hvorfor at selskabet blev lukket.

The Finance Company
Selskabet blev etableret i 2019 med henblik på at hjælpe kunder og de øvrige virksomheder i koncernen med regnskab, bogholderi og CFO funktioner. Virksomheden fik et datterselskab i Irland, men måtte desværre lukke fordi den primære partner flyttede til udlandet og selskabet kunne umiddelbart ikke driftes uden.

Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Vestergade 29
1456 København K

+45 7070 5005
info@thecompanygroup.dk

CVR: DK33052766