Vi vil hjælpe dig i mål med din forretningsidé

Hos The Company Group handler hver eneste dag om at videreudvikle på de gode idéer, samarbejde om at nå resultaterne og at give fælles opbakning til opnåelse af succes. Vi stiller al vores viden, faglighed og erfaring med ledelse og virksomhedsdrift samt masser af passion til rådighed for at udvikle gode idéer til god forretning. Fordi vi har ressourcerne, synes vi det giver mening at dele ud af dem til ildsjæle som dig, der drømmer om at forfølge din forretningsidé.

Vi brænder for iværksætteri

The Company Group blev startet som et modsvar på de økonomiske udfordringer, vi alle blev en del af i slutningen af 00’erne. Nye initiativer havde svært ved at få fodfæste, og mange nye idéer til selskaber og eventyr endte i skuffen pga. manglende finansiering. Det synes vi hos The Company Group var en skam, for vi brænder for de gode idéer, og vi er entreprenante helt ned i maven. Derfor opstår der hele tiden nye virksomheder under The Company Group og vi er i dag en ret stor familie, som stadig leder efter flere familiemedlemmer. Læs mere om hele vores familie her.

Vi byder ikke kun ind med finansiering

Det er hovedformålet for The Company Group at gøre op med den gængse og firkantede opfattelse af finansiering, ved at opfatte finansiering som andet end blot ”cool cash”. Finansiering er også gode råd, netværk, omsorg, logistik, kunder, leverandører, m.v., og med den indstilling, kan der skabes plads til flere ildsjæle, som samtidig kan bruge deres kræfter til det, de er bedst til.

Få en gennemgang af din forretningsidé

Vil du følge din drøm, men mangler du sparring og ressourcer, så kan du indsende din forretningsidé til The Company Group. Vi tilbyder dig at gennemgå din forretningsidé, give dig sparring og dele ud af vores erfaringer og viden. Er din idé god, er du måske vores nye familiemedlem.

Indsend din forretningsidé

Kontakt Simon for at høre mere

Simon Agger
Adm. direktør / CEO
sag@thecompanygroup.dk
40458222

Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Whistleblower Service
CVR: DK33052766