De første skidt

Før din forretningsidé kan blive til virkelighed, er der nogle skridt der skal tages. Hos The Company Group har vi været igennem processen selv op til flere gange, og ved derfor præcis, hvad der skal til, for at idéen kan blive til en succesfuld forretningshistorie. Derfor har vi kortlagt en opstartsproces, som du kan se illustreret her.

 

Ideén opstår

Inden du starter rejsen, vil der naturligvis opstå en idé. Du har måske igennem de sidste 10 år arbejdet i en branche, hvor du føler, at snærende bånd forhindrer dig i at kunne give tingende præcist din tilgang, og dermed skabe det tvist, der skal til for at gøre noget traditionelt helt unikt.

Det kan også være, du er vågnet en sen nattetime med en idé, som du bare MÅ realisere. Eller du har måske det sidste lange stykke tid skrevet på en forretningsidé, som bare er ”helt rigtig”.

 

1. Identificering af nyt forretningsområde

Når en idé er opstået, starter rejsen. Det første skridt du skal tage, hvis du ønsker at blive en del af The Company Group familien, er at dele din forretningsidé med os. Herefter læser vi idéen grundigt igennem og identificerer sammen det nye forretningsområde.

Indsend din forretningsidé

 

2. Forretningsplan – den hurtige

Det næste skridt du skal tage, er at udarbejde en let overskuelig og forståelig plan, der viser, hvorfor din idé er den bedste i verden, hvordan den skal ”komme til live”, hvem du ser som kernekompetencer*, hvordan du ser den som en del af The Company Group familien, og naturligvis lidt økonomiske betragtninger.

Planen bliver herefter evalueret på det efterfølgende bestyrelsesmøde. Såfremt bestyrelsen mener, at idéen har muligheder for optagelse i gruppen, vil der blive etableret et møde med dig med henblik på nærmere drøftelse af din forretningsidé.

 

Brug for hjælp til at gøre din forretningsplan klar?

Vi hjælper dig naturligvis gerne med inspiration og sparring til udvikling af din plan, og du kan også få mulighed for at sidde sammen med os, imens du forbereder dig.

Læs mere om en kontorplads her

 

3. Test af forretningsplanen

Hvis bestyrelsen beslutter sig for at du og din idé kan optages i gruppen, skal vi sammen have testet din forretningsplan af i et praktisk setup og have etableret et selskab. Under testen gennemgår vi fx målgruppen, markedets størrelse, konkurrencen og hvordan dine og The Company Groups værdier fungerer sammen.

 

4. Etablering af synergier til de andre forretningsområder

Såfremt testen har været en succes, etableres der synergier til de andre forretningsområder i The Company Group. "Iværksætter ledelse", “Service by feeling” og udbygningen til egentlige virksomhedsværdier skal fastsættes for det nye selskab. Herefter sættes forretningsplanen i drift og din drøm bringes til live.

* Kernekompetence skal forstås som enten en person eller en sammensat gruppe af individer.

Bliv en del af familien

Kontakt Simon for at høre mere

Simon Agger
Adm. direktør / CEO
sag@thecompanygroup.dk
40458222

Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Whistleblower Service
CVR: DK33052766