Hvordan ser en forretningsplan ud?

I forhold til formatet af forretningsplanen er det en god idé at starte med din vision for selskabet. Alt det 'bløde' så som introduktionen til virksomheden og de ansatte og organiseringen af disse er også en god idé at have med i starten.

Derefter kan du tale om ambitionerne for produktionen, der naturligt vil lede ind i præsentationen af marketing og salg.

Først til allersidst præsenterer du detaljerne om den ønskede tilførte kapital og de økonomiske fremtidsudsigter for virksomheden. I stedet for et bilag pr. år med detaljer om, hvad der sker hver måned, er det en god idé at vise det indeværende år månedsopdelt og de efterfølgende 9 år kun på årsbasis. Når du gør dette kan du vise de efterfølgende 9 år på én side, hvilket bringer antallet af sider lidt ned, og giver plads for din præsentation af de tre scenarier omkring tilført kapital, og usikkerhedsberegningerne på omsætningen.

Læs mere om overvejelserne her

 

Få hjælp til at komme videre

Vi tilbyder dig helt uforpligtende at læse din forretningsplan igennem og give vores besyv med, så du er bedre stillet når du skal pitche den. Er din forretningsidé den rigtige kan du måske blive en del af vores familie og brandingfællesskab og nyde godt af alle de fordele du får hos os. 

Indsend din forretningsidé

Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Whistleblower Service
CVR: DK33052766